Basecamp Runners

Tankarna kring att bilda Basecamp Runners kom till hösten 2018 efter att vi, Åsa och Hanna, via vårt arbete som instruktörer och PT på HIIT Basecamp, märkte hur många det var av medlemmarna som tyckte att löpning var svårt samt att många hade en löpteknik som gjorde mer skada än nytta. Många som ville även utmana sig själva och springa lopp men saknade självförtroendet att ge sig på det. Därför bildades Basecamp Runners.

Att gå och springa är människans mest naturliga rörelsemönster så varför är 80 % av alla löpare skadade eller känner nån slags begränsning? Vi brinner för att utbilda människor att hitta tillbaka till sitt naturliga rörelsemönster samt att  få dem att tro på sin egen förmåga att kunna springa.

Basecamp Runners erbjuder, utöver sin löpskola i Malmö, även färdiga träningsprogram. Välj distans eller ett specifikt lopp som ni är sugna på att ta er ann. Alla våra program är framtagna av erfarna löpare och löpcoacher. De vet vilka utmaningar man står inför varje gång man ska ta sig an en ny distans eller när man ska komma igång och löpträna.

Under 2019 kommer Basecamp Runners att fortsätta utvecklas genom olika löpskolor, träningsprogram och rörlighetsträning. Programmen är därför noggrant framtagna och det framgår tydligt vilken träningsnivå man bör vara på innan man antar en specifik utmaning (naturligtvis är det dock inte förbjudet att ge sig på ett tuffare program).

Välkomna att bli ditt bästa löpar-jag tillsammans med oss!

Head coach

Åsa Rylander